Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Linnéa Kihlström, chefredaktör på Dagens media, säger att det är troligt att fler program kommer pausas framöver. Foto: SVT/TV4

Ytterligare tre program pausas av TV4

Uppdaterad
Publicerad

Under torsdagen kom nyheten att “Biggest loser” försvinner från TV4:s tablå, och idag står det klart att “Karl Fredrik på Österlen” samt ”Parlamentet” möter samma öde. Tidigare har kanalen pausat “Talang”, ”Let's dance” och ”Wild kids”.

Mycket har hänt i TV4:s tablå på sistone. I våras rapporterade Kulturnyheterna att succéprogrammet “Bäst i test” går över till konkurrenten TV4, och efter det har bolaget fortsatt att möblera om. 

”Let’s dance” och “Talang” som annars brukar stå för helgunderhållningen pausas. Detsamma gäller “Wild kids”, och långköraren “Biggest loser” samt trädgårdsprogrammet “Karl Fredrik på Österlen”. Likaså ”Parlamentet” läggs på is rapporterar Aftonbladet.

I Ystads Allehanda klargör Karl Fredrik Gustafsson att det är just en paus det rör sig om. Enligt profilen är tanken att ta nya tag och återuppta filmandet nästa år. 

Kulturnyheterna har sökt TV4. 

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.