Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Den 25-åriga kvinnan från Timrå anmäldes saknad i början av oktober, och knappt en vecka senare hittades hon död i ett skogsområde väster om Kramfors. Foto: Per-Erik Ström SVT

Identifieringen klar: Hittade kroppen är försvunna 25-åriga kvinnan

Uppdaterad
Publicerad

Den avlidna person som hittades i sökområdet i Kramfors under tisdagen är nu identifierad. Det är den kvinna som anmäldes försvunnen från Timrå den 10 oktober uppger polisen.

Anhöriga är underrättade.

– Det är givetvis ett fruktansvärt besked till de anhöriga, men samtidigt skönt att det nu är fastställt att det är försvunna Liselotte vi hittat, säger polisens presstalesperson Peter Wikberg i intervjun här.

Under tisdagseftermiddagen påträffade polisens hundpatrull en död kropp i sökområdet utanför Kramfors efter den försvunna 25-åriga kvinnan från Timrå. Nu meddelar polisen att identifieringen av kroppen är klar och bekräftar att det är den försvunna kvinnans kropp som hittats.

Anhöriga är underättade. Förundersökningen pågår och ärendet leds av åklagare.

Mordet på Liselotte från Timrå

En misstänkt häktad i ärendet

En man i 40-årsåldern anhölls förra fredagen och häktades under tisdagen på sannolika skäl misstänkt för mord och människorov.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Mordet på Liselotte från Timrå

Mer i ämnet