Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Foto: Örjan Leek & SVT

Mannen som misstänks för mordet på Timråkvinnan omhäktas

Uppdaterad
Publicerad

Utredningen kring det misstänkta mordet på 25-åriga kvinnan från Timrå är ännu inte slutförd och kammaråklagaren Christina Edlund Nilsson har beviljats förlängd åtalstid till den 24 januari 2023. Det betyder att den misstänkte mannen nu omhäktas igen, enligt ett beslut från Sundsvalls tingsrätt.

Mannen i 40-års åldern är fortsatt på sannolika skäl misstänkt för människorov och mord på kvinnan som försvann den 8 oktober från centrala delarna av Timrå kommun.

Kvinnan hittades död i ett stugområde i Kramfors kommun den 18 oktober efter en stor sökinsats av polisen, vilket är samma datum som mannen också häktades för första gången.

Mordet på Liselotte från Timrå

Alla parter inblandade i utredningen har fortsatt yppandeförbud, men den misstänkte mannen motsätter sig inte att förbli häktad.

Se händelseförloppet i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Mordet på Liselotte från Timrå

Mer i ämnet